Тъмносиня папийонка VK33
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Тъмносиня папийонка VK33

1906050023

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Тъмносиня папийонка VK33, изработена от висококачествен полиестерен материал, приятна при допир. Много фин структуриран аксесоар от последната ни колекция. Върху базовия цвят има характерните за този модел кръгове в бял и светлосин цвят, които идеално се вписват в общата визия.

Придават естествен вид на моделът, подходящи за специални поводи и събития. Освен това има много варианти за комбиниране с различни цветове мъжки ризи, които може да намерите при необходимост в нашия сайт. Този продукт е подходящ за подарък, който може да подготвим в красива опаковка.

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.