Тъмносива мъжка папионка RN8
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносива мъжка папионка RN8

1906050035

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Често купувани заедноТъмносива мъжка папионка RN8, страхотен аксесоар от най-новата ни колекция. Десенът е гладък при допир, а материята е изцяло от полиестер. Лесно се поставя под яката на ризата, благодарение на тънката лента от същия цвят. Закопчаването става отзад зад врата посредством умна закопчалка.

Съчетаването с мъжки костюми и ризи е според вашият вкус. Достатъчно е да застанете пред огледалото и да сменяте комбинациите. В нашият онлайн магазин има много голямо разнообразие от дрехи и аксесоари, така че се възползвайте от предоставената ви се възможност. Това предложение е подходящо за подарък, поднесен в подходяща опаковка.

 

 

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.