Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Зелена папионка с кърпичка VK31
Зелена папионка с кърпичка VK3
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Зелена папионка с кърпичка VK3

1902080001

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Зелена папионка с кърпичка VK3, артистичен аксесоар за мъже с афинитет към изкуството. Много ефектна, изработена от 100% полиестер, мека при допир. Десенът също е на нужното ниво. Текстурата е изработена от тъмни и светли елементи, наподобяващи цветя. Доста шарено изпълнение, което в общия случай лесно може да се комбинира с различни мъжки ризи и костюми.

Тях и още много различни аксесоари може да разгледате в нашия онлайн магазин. Излишно е да подчертаваме, че комплекта папионка с кърпичка може да се слага само на официални поводи. Подходящ е за подарък, който ще ви опаковаме в луксозна кутия.

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно