Златиста мъжка папионка RN5
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Златиста мъжка папионка RN5

a806150040

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Често купувани заедноЗлатиста мъжка папионка RN5, красиво решение за всеки празник или светско събитие. Както знаете подобен цвят е лесно разпознаваем и привлича погледите на хората. По този начин ще изглеждате бляскаво, още повече ако подберете правилната мъжка риза и сако, които ще намерите в нашия сайт.

Това изделие е изработено изцяло от полиестер, което е стандартно решение за такъв тип десен. Елегантен аксесоар от последната ни модна колекция, който може да послужи за подарък към любимия човек. Правим всичко възможно да изглеждате привлекателни на всеки празник или светско събитие.

 

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка!

 

По време на празничния период всички поръчки направени до 23.12, ще могат да бъдат при Вас на 24.12 с куриерска фирма Еконт.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.