Предпазен мини шлем VK1
Предпазен мини шлем VK1
Предпазен мини шлем VK1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Предпазен мини шлем VK1


Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Предпазен мини шлем VK1 е практичен шлем за лице подходящ за многократна употреба с удобен ултра лек дизайн.

Това е първият вид шлем с егономичната гумичка, която омекотява допира на шлема до лицето Ви и го прави идеален за продъжлително носене.

Мини шлемът Vikonte се различава от останалите шлемове на пазара по високото си ниво на изработка и качествените си материали.

Не пречи при говорене. Това го прави подходящ за служители в магазини, заведения, банки, доставчици, ученици и други професии, при които се налага общуване с клиент.

За да Ви гарантираме най-добро обслужване и за да можем да обработим поръчките Ви навреме, сме заложили минимално количество за поръчка от 3 броя шлема. Благодарим Ви за разбирането!

Състав: пластмаса, ластик

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.