Начало Продукти Количка Профил

Предпазна маска пепел от рози 100% памук 
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Предпазна маска пепел от рози 100% памук 

2003310005

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Предпазна маска пепел от рози 100% памук гарантира защита от всякакви вируси. Тя е изработена от фина материя, която блокира всички външни микроорганизми, но същевременно не пречи на нормалното дишане.

 

Използваният ластик не стяга и не оставя белези по кожата, а използваният плат следва формата на лицето, за да е максимално удобен, но и да предпазва.

 

Подходящ е за многократна употреба, като може да се пере и глади на високи градуси.

 

Произведено в България!

 

Състав на продукта: 100% памук

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •