Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Бели мъжки тиранти DSK37
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бели мъжки тиранти DSK37

1906050044

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Бели мъжки тиранти DSK37, нетрадиционен цвят за такъв тип аксесоари. Ако под тях сложите бяла мъжка риза със сигурност няма да се забележат от никой. Разбира се за предпочитане е официалната риза да е тъмна, защото освен че придържат панталона към тялото ви, тирантите акцентират изящното ви телосложение, особено ако сте без връхна дреха. Част от елементите по тях са от естествена кожа, като капачетата над щипките например.

Друг важен акцент са пластмасовите клипсове с които се регулира дължината на тирантите. Черни на цвят, които по нищо не отстъпват на металните. Подобен модел се предпочита както от младите , така и от по-възрастните мъже, които не се притесняват да изразят себе си. Без съмнение през този сезон ще са хит на пазара. Когато ги опаковаме в луксозна кутия, те може да се използват дори като подарък с който да изненадате любим приятел, съпруг или роднина.

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.