Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Бели тиранти за риза DSK16
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бели тиранти за риза DSK16

1904100197

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Бели тиранти за риза DSK16, рядко срещан цвят, който се надяваме да ви допадне. Доста интересно дизайнерско решение да се поставят флорални мотиви на подобен вид аксесоари. Сами може да се досетите върху какви мъжки ризи може да се сложат тези красиви тиранти. По този начин те ще контрастират на фона им и ще направят мъжката ви визия завършена.

От друга страна лесно ще се забелязвате сред присъстващите при условие, че сакото ви е разкопчано или свалено. Като цяло подобен вид аксесоари правят фигурата на мъжа спортна, така че не се колебайте във вашия избор. В допълнение към написаното ще добавим, че останалите дрехи за вашия празник може да намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Изделието е подходящо за подарък на любим мъж или приятел.

 

  • Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.