Бежови мъжки тиранти DSK28
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бежови мъжки тиранти DSK28

2002210023

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Често купувани заедноБежови мъжки тиранти DSK28, класически модел и нестандартен цвят. Предпочитан аксесоар както за ежедневието, така и за празнични поводи и събития. Стои дискретно под сако или друга връхна дреха, без да притеснява особено тялото ви, но е неизменен спътник в подсигуряване на панталона.

Ако имате стройно мъжко тяло и сте направили правилния избор на мъжка риза и папионка в подобен цвят, тогава може да покажете тези красиви на вид мъжки тиранти. Най-добре се открояват на бял цвят ризи и могат да послужат, като добра идея за подарък, който ще приготвим в подходяща опаковка.

 

Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.