Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Черни тиранти на бели точки VK70
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черни тиранти на бели точки VK70

2302150051

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Черни тиранти на бели точки VK70, практични и удобни за целогодишна употреба. Най-голямото им предимство е, че предоставят свобода на движение на тялото, независимо от широките презрамки. Този аксесоар може да бъде прекрасно допълнение към мъжкият, спортен аутфит.

Визията е много атрактивна, с ясно подчертани бели точки по цялата дължина. Изработката е супер качествена, сигурна гаранция за всесезонната им употреба. Подходящи са за подарък.


1.Състав:  100% естествена кожа и полиестер
2.Цвят – черен
3.Дизайн - иновативен
4.Детайли – метални клипси
5.Х-образни, широки ластични презрамки
6.Регулираща дължина

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.