Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ТЕНИСКИ С ЯКА ДО 04.07

Черни тиранти за панталон DSK18
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тиранти за панталон черни с жълти и бели лен DSK18

1904100206

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Тиранти за панталон черни с жълти и бели лен DSK18, със сиви и бежови ленти по цялата дължина на ластичните ленти. Те са достатъчно широки за да не притесняват вашите рамене. Регулирането е лесно посредством метални щипки. Конкретно този тип аксесоари ще са на мода през следващите няколко сезона. 

 

Те добавят една завършена стройна визия на мъжкото тяло, което е идеята на всичко написано до сега. Комбинирането с официални ризи и костюми е лесно и по тази причина, го оставяме на вашите предпочитания. Самият характер на тирантите подсказва, че те могат да се слагат на официални поводи и събития, а при необходимост и в ежедневието. Подходящи са за подарък, който ще ви опаковаме и доставим на посочения от вас адрес.

 

  • Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно