Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Черни тиранти за риза DSK12
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черни тиранти за риза DSK12

1904100205

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Черни тиранти за риза DSK12, един от любимите модели на силния пол. Много интересна изработка, що се касае за цветовото преливане. По цялата дължина се редуват черни, тъмно червени кантове, които внушават стабилност на изделието. От друга страна именно това налага лесното комбиниране с останалите части на облеклото като например мъжки ризи и панталони. Тях лесно може да намерите в нашият онлайн магазин Виконте Русе.

Изработката е много качествена, като се набляга на естествените материи. Интересното е, че тези мъжки тиранти могат да се слагат, както към официално облекло, така и в ежедневието. Реално те ще ви служат дълги години и няма да ви изневерят в нито един момент. Перфектни са за подарък към любим мъж, който ще ви опаковаме в луксозна кутия.

 

  • Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно