Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ЕДНОЦВЕТНИ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ ДО 22.05

Червени тиранти лукс DSK251
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Червени тиранти лукс DSK25

2002210038

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Червени тиранти лукс DSK25, стилни и шикозни, открояващи се на всяка мъжка риза. Цветът е много ярък и типичен за подобен вид аксесоари. Някои мъже, смели по природа, дори да не е много топло, си свалят връхната дреха или сакото за да си покажат новите тиранти. Точно такъв е и този случай.

Може да ги слагате по всяко време, без да се притеснявате от атмосферата около вас. По правило ако слагате папионки, а не вратовръзки те трябва да са от същия цвят, особено ако ризата е бяла. Регулирането на тирантите е лесно и практично, без да е необходимо специално упътване за това. С подходящата опаковка, може да послужи като добра идея за подарък към близък за вас мъж.

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.