Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Червени тиранти за панталон DSK19
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Червени тиранти за панталон DSK19

1904100208

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Червени тиранти за панталон DSK19, с две черни ленти по средата. Ластичните презрамки са широки и няма да притесняват раменете ви при положение, че са регулирани правилно. Има два варианта за съчетаване с мъжки ризи, в зависимост каква е идеята ви за облекло. Ако желаете тирантите да се открояват, тогава избирате светла риза, по възможност бяла. Ако искате да се сливат, тогава варианта е тъмен цвят ризи.

Имаме достатъчно такива в нашия онлайн магазин Виконте Русе, така че се възползвайте целесъобразно. Щипките в края на презрамките са здрави и няма да ви подведат в придържането на панталона към тялото ви. Този можел може да слагате в делник и празник, защото е универсален. Опаковането и доставката оставете на нас, освен ако не решите да използвате този артикул за подарък.

 

  • Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.