Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Червени тиранти за панталон DSK20
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Червени тиранти за панталон DSK20

1904100201

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Червени тиранти за панталон DSK20, един различен модел за една спортна визия. Много ефектен аксесоар избран от последната ни колекция. На фоновият десен се забелязват флорални мотиви в черен цвят, които погледнати отдалече ще ги разпознаете във вид на цветя. Перфектната комбинация в този случай с мъжки ризи е сравнително лесна, затова я оставяме на вас. Ластичните презрамки са достатъчно широки за да не притесняват горната част на тялото ви. Тирантите завършват със здрави метални щипки, с които се захващат към панталона. Широкото функционално предназначение е достатъчна гаранция за да заемат достойно място във вашия гардероб за следващите няколко години. Това наше предложение е подходящо за подарък, който ще опаковаме в луксозна кутия и ще доставим на посочения от вас адрес.

 

  • Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.