Червени тиранти за панталон DSK22
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Червени тиранти с черно ситно каре DSK22

1904100202

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Често купувани заедноЧервени тиранти с черно ситно каре DSK22, изчистен на пръв поглед модел за една наистина спретната визия. Ще придаде на вашето тяло спортно изражение, което в общия случай е целта на заниманието. Подходящи са за носене в ежедневието и на специален празник какъвто е абитуриентски бал или сватба. Черните ромбове, които са изобразени в ластичните презрамки само допълват общия изглед на това изделие.

Комбинирането с мъжки ризи в светлите цветове е препоръчително, ако искате те да се открояват на фона на ризата. Обратното е също валидно, така че по възможност разгледайте нашия сайт и направете правилния избор. Това е един аксесоар, който няма скоро да излезе от употреба, така че си направете подарък и го добавете във вашия гардероб.   

 

  • Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.