Кафяви тиранти за риза DSK13
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Кафяви тиранти за риза DSK13

1904100192

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Кафяви тиранти за риза DSK13, спортен модел с широки ластични ленти завършващи с красиви кожени капачета. Доста свеж и търсен аксесоар от най-новата ни колекция за този сезон. Лесно се регулират и подхождат идеално на всякакъв цвят мъжки ризи и костюми, които лесно ще намерите, ако разгледате нашия сайт.

Ефектен и много впечатляващ аксесоар, който ще ви служи в ежедневието , а защо не и на специални поводи и събития. Дори да не сте привърженици на носенето на тиранти, това не означава, че не трябва да имате поне едни във вашият гардероб. По този начин ще внесете разнообразие, защото не се знае кога ще ви потрябват. Освен това са подходящи за стилен подарък.

 

  • Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.