Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Кафяви тиранти за риза DSK13
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Кафяви тиранти за риза DSK13

1904100192

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Кафяви тиранти за риза DSK13, спортен модел с широки ластични ленти завършващи с красиви кожени капачета. Доста свеж и търсен аксесоар от най-новата ни колекция за този сезон. Лесно се регулират и подхождат идеално на всякакъв цвят мъжки ризи и костюми, които лесно ще намерите, ако разгледате нашия сайт. 

Ефектен и много впечатляващ аксесоар, който ще ви служи в ежедневието , а защо не и на специални поводи и събития. Дори да не сте привърженици на носенето на тиранти, това не означава, че не трябва да имате поне едни във вашият гардероб. По този начин ще внесете разнообразие, защото не се знае кога ще ви потрябват. Освен това са подходящи за стилен подарък.

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.