Кафяви тиранти за риза DSK14
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Кафяви тиранти за риза DSK14

1904100198

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Кафяви тиранти за риза DSK14, интересен  аксесоар за една красива спортна визия. Доста добре ще стоят, както върху светли мъжки ризи, така и шарени такива. Внимателно сме подбрали този модел от последната ни модна колекция, защото той контрастира на вашия официален панталон. Точно едрите ромбоидни фигури дават характерния облик на тирантите, внасят една стабилност от носещия ги и са неразделна част от вашата перфектна фигура.

Захващането към панталона е здраво, а регулирането им е лесно, с което се надяваме да не ги усещате дори ако се носят целия ден. Моделът може да се слага в делнични и празнични дни. Ще ви служи дълги години, заслужава да заеме място във вашия гардероб. Можем да ви доставим тирантите в подходяща опаковка на посочения от вас адрес.

 

  • Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.