Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Карирани мъжки тиранти DSK30
Карирани мъжки тиранти DSK30
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Карирани мъжки тиранти DSK30

2302150069

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Карирани мъжки тиранти DSK30, най-желаният аксесоар от последната ни колекция. И има защо да е така! Изключително шарени, но със стил към подбор на цветовете. Доминиращ е черният цвят, заради кожените добавки в края на тирантите. Подходящи са за слагане когато ви се налага да присъствате на неформално събитие или за ежедневна употреба.

Някои младежи дори подсилват дънките си с тях, без това да е наложително, но ефекта от присъствието им явно се харесва не само на тях, но и на нежния пол. Прави ги по-мъжествени и силни. Тирантите може да се слагат върху зелена риза например и оранжева папионка. Всичко това може да намерите в нашият сайт. Всеки един от аксесоарите които предлагаме е подходящ за подарък.

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.