Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Лилави мъжки тиранти DSK55
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Лилави мъжки тиранти DSK55

2103060123

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Лилави мъжки тиранти DSK55, практични и стилни с широки ластични ленти от последната ни колекция аксесоари. Обикновено подобни тиранти се носят от спортно изглеждащи мъже. Тези обаче са изключение и може всеки да ги слага независимо от телосложението си. Те са достатъчно дълги за да удовлетворят всякаква фигура. Подобен цвят е доста разпознаваем и лесно се комбинира с останалото официално или спортно облекло.

Друго интересно дизайнерско решение се намира непосредствено над самите щипки. Наподобява малко капачета на портмоне, които идеално се вписват като декорация. Изработката е изключително качествена и е сигурна гаранция за дълготрайната им употреба.

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.