Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки тиранти бежови DSK
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки тиранти бежови DSK

1809160196

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки тиранти бежови DSK, универсален вариант за ежедневно ползване. Безупречно подхожда на всякакъв цвят мъжки ризи и панталони, които може да погледнете в нашия онлайн магазин. На пръв поглед семпъл модел, заради избраният бежов цвят, но умело подчертан от два тъмни канта в краищата на еластичните презрамки.

Точно този момент привлича погледите към това наше модно предложение. Използвани са висококачествени естествени материали с много добра гръцка изработка. Изделието е подходящо за подарък, който може сами да си направите. Бъдете актуални по всяко време и изпипвайте нещата до последният детайл.

  • Състав: 100% естествена кожа
  • Цвят бежов

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.