Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки тиранти бордо с черен кант DSK51
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки тиранти бордо с черен кант DSK51

2106100015

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки тиранти бордо с черен кант DSK51, един от любимите модели на силния пол. Изработката е много качествена, като се набляга на естествените материи. Интересното е, че тези мъжки тиранти могат да се слагат, както към официално облекло, така и в ежедневието. Много качествена изработка, що се касае за цветовото преливане. По цялата дължина имаме тъмен цвят бордо, ограничен с черен кант от двете страни, които внушават стабилност на изделието.

Щипките, които служат за захват към панталона са изключително здрави и няма да ви подведат. Корекцията на дължината на ластичните ленти е лесна , благодарение на пластмасовите клипси. Няма защо да ви напомняме, че този аксесоар е подходящ за подарък към любим човек, който може да ви опаковаме в луксозна кутия.

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.