Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки тиранти бордо двойни VK71
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки тиранти бордо двойни VK71

2302150045

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки тиранти бордо двойни VK71, още един елемент от вашата изискана визия. Изработени са от висококачествени материали, което ви гарантира постоянната и безпроблемна употреба. Проектирани са така, че да предпазят панталона ви от изплъзване или набиране на плата.

Стоят елегантно върху всяка риза с контрастен цвят. Това е универсален аксесоар, който дори жените биха си позволили да сложат. Конкретно тези тиранти са за по-специални поводи и събития. Идеална възможност за подарък, с който да изненадате любим приятел.


1.Състав:  100% естествена кожа и полиестер
2.Цвят – бордо
3.Дизайн - атрактивен
4.Детайли – метални клипси
5.Х-образни, широки ластични презрамки
6.Регулираща дължина

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.