Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки тиранти бордо и синьо DSK34
Мъжки тиранти бордо и синьо DSK34
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки тиранти бордо и синьо DSK34

2302150061

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки тиранти бордо и синьо DSK34, със стилен дизайн. Традиционен модел от последната ни серия за този сезон. Лесно се коригира тяхната дължина, широки са и няма да притесняват раменете ви. Закопчаването към официалният панталон е сигурно, защото щипките са метални и захвата е доста добър. Подходящи са за носене на неформални събития, защото там може да си сваляте сакото или друга връхна дреха.

Ако обаче няма да правите това, може да ги носите и на официални тържества. Комбинирането с официални мъжки ризи и панталони е лесно, като е добре да спазвате контраста между тирантите и горе изброените дрехи. Всичко това ще намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Този продукт е подходящ за стилен подарък, който ще ви подготвим в подходяща опаковка.

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.