Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки тиранти бордо релефни DSK35
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки тиранти бордо релефни DSK35

2309180080

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки тиранти бордо релефни DSK35, желан и изискан аксесоар от последната ни колекция за този сезон. Тук доминиращи са два цвята: тъмносин и бордо, като по средата има тънка бяла ивица, която се откроява много добре. Обърнете внимание също на пластмасовият клипс, който по никакъв начин не отстъпва на металния такъв. Корекцията на дължината е лесна и зависи само и единствено от вашето желание, колко стегнати искате да са ви тирантите.

Комбинирането с светли мъжки ризи и панталони е само препоръчително, а що се касае за останалите аксесоари от вашето облекло, то тъмносиня вратовръзка и черен колан ще ви свършат идеална работа. Всичко това ще намерите в нашият онлайн магазин. Излишно е да подчертаваме че това наше предложение е подходящо за подарък, който ще опаковаме в луксозна кутия.

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедноМъжки тиранти бордо DSK35