Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки тиранти черни с червена лента DSK54
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки тиранти черни с червена лента DSK54

2103060137

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки тиранти черни с червена лента DSK54, винтидж модел от последната ни серия аксесоари. Широки ластични ленти, лесно коригиращи се с метални клипси и здрави щипки при основата на панталона. Това са само част от предимствата на това наше предложение.

Може да се слагат при всякакви поводи и събития без значение цвета на ризата. Новаторският елемент в дизайна може да се каже, че са кожените капачетата, които скриват механизма на закопчаване. Изработката е изключително качествена, което ще ви гарантира дълготрайна употреба. Мъжките тиранти са подходящи за подарък.

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.