Мъжки тиранти черни DSK1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки тиранти черни DSK1

1811290190

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжки тиранти черни DSK1, един по-различен модел за стилна визия. Върху тъмният фон са разположени големи сини точки по цялата дължина на ластичната презрамка. Свеж и забавен елемент, който разчупва дизайна и му придава по-естетичен вид. Перфектна цветова комбинация, която лесно се съчетава с всякакъв вид мъжки ризи и панталони, които може спокойно да си изберете от нашия онлайн магазин.

В краищата на този моден аксесоар са разположени широки, здрави щипки, с които се захващат тирантите към панталона. Те ще ви служат достатъчно дълго време през всички сезони. Подходящи са както за стилен подарък, който ще ви опаковаме в луксозна кутия, така също и за лично ползване.

 

  • Състав: 100% естествена кожа
  • Цвят черен на сини точки

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.