Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки тиранти черни със сива и бежова ленти DSK52
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки тиранти черни със сива и бежова ленти DSK52

a190410020

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки тиранти черни със сива и бежова ленти DSK52, интересен дизайн и умело съчетание на контрастиращи цветове. Първо искаме да насочим вашето внимание към металните щипки, които осигуряват добрия захват към панталона. Здрави са и със сигурност няма да ви подведат. Регулировката също е лесна , която се осигурява с помощта на металните клипси.

Ластичните ленти са достатъчно широки за да не ви убиват в областта на раменете. Специално този тип тиранти може да се слагат както на специални поводи, така и във вашето ежедневие. Дори да сте облечени само по риза, те ще се открояват на всякакъв цвят. Подходящи са за подарък.

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.