Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки тиранти черни със сиви нишки DSK53
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки тиранти черни със сиви нишки DSK53

2002210035

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки тиранти черни със сиви нишки DSK53, желан аксесоар от мъже на всякаква възраст. Ще държат изправено вашето тяло въпреки, че не са ортопедични по своето предназначение. Дизайнът е изключително семпъл, с едва забележими сиви нишки върху черният фонов цвят. Със сигурност биха се откроявали на светъл цвят ризи. Лесни са за поставяне и коригиране на дължината благодарение на металните клипси.

Захващането към панталона е здраво, като обърнете внимание на кожените капачета, които скриват целия механизъм. Изработени са от естествена кожа, което придава голяма автентичност на този модел. Ластичните презрамки са широки и добре ще паснат на вашите рамене. Този артикул е подходящ за подарък. 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.