Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки тиранти червени с бяла лента DSK56
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки тиранти червени с бяла лента DSK56

2106100033

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки тиранти червени с бяла лента DSK56, масивно изглеждащи на всякакъв фон мъжки ризи. Този ефект е постигнат с доброто съчетание на контрастните цветове. Регулирането е лесно и безпроблемно, защото механизма е опростен и сигурен. Закопчаването е осигурено от метални щипки, които добре стъпват на панталона, без да има опасност да се изхлузят.

Самите ластични ленти са нормално широки и няма да притесняват раменете ви дори ако сте ги опънали повечко. По този начин тялото ви ще стои изправено. Комплекта разполага с кожени капачета, които брилянтно скриват закопчаващия механизъм. Този аксесоар е подходящ за подарък. 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.