Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки тиранти червени RR
Мъжки тиранти червени RR
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки тиранти червени RR

1808230005

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки тиранти червени RR, топ модел за всеки сезон. Изключително ярък аксесоар със запомнящ червен цвят. Лесно ще бъдете забелязани в обществото и поради тази причина се харесват от младата ни аудитория. Удобно се регулират спрямо вашето тяло, благодарение на декоративните метални елементи.

Щипките са здрави и осигуряват плътно закрепване към панталона. Този чудесен аксесоар лесно се комбинира както с различни мъжки ризи, така и с дънки. Изберете си ги спокойно от нашият онлайн магазин и ако възникнат въпроси, не се колебайте да ни ги зададете. Точно тези мъжки тиранти може да ги слагате на специални поводи и събития. Подходящи са за подарък и заслужават да са част от вашия гардероб. 

  • Състав: 70% полиестер, 20% екокожа и 10% метал
  • Цвят червени

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.