Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки тиранти цвят хаки VK76
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки тиранти цвят хаки VK76

2302150057

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки тиранти цвят хаки VK76, за всички поводи и събития. Иновативното при този тип аксесоари са нюансите на пастелния зелен цвят. Рядко срещан при това, но стоящ много ефектно върху светли ризи и блузи. Призрамките са изработени от много издръжлив ластичен полиестер, в допълнение от естествената светлокафява кожа.

Моделът е изключително стилен и удобен за носене, без да ограничава движенията на тялото. Прекрасна идея за подарък, с който да зарадвате любим за вас човек.


1.Състав:  100% естествена кожа и полиестер
2.Цвят – хаки
3.Дизайн - модерен
4.Детайли – метални клипси
5. Y -образни, широки ластични презрамки
6.Регулираща дължина

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.