Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Mъжки тиранти двойни кафяво със синя лента  VK75,
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Mъжки тиранти двойни кафяво със синя лента VK75

2302150049

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Mъжки тиранти двойни кафяво със синя лента  VK75, прекрасно изглеждащ аксесоар от последната ни колекция за този сезон. Изработката е много качествена, от ластичен полиестер и издръжлива кожа. Лесно се регулират, като разбира се основната им функция е да придържат панталона по удобен за тялото начин.

Дизайнът на пръв поглед е семпъл, с добре открояваща се по средата  тъмносиня линия. Перфектно се комбинират както със светли, така и с тъмен цвят ризи. Този модел може да го използвате при подходящ за вас случай като подарък.


1.Състав:  100% естествена кожа и полиестер
2.Цвят – светлокафяв
3.Дизайн - модерен
4.Детайли – метални клипси
5. Х -образни, широки ластични презрамки
6.Регулираща дължина

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.