Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки тиранти кафяви DSK57
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки тиранти кафяви DSK57

2106100017

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки тиранти кафяви DSK57, много добре изглеждащ аксесоар в класически цвят. Лесно фиксиране на правилната дължина според вашето телосложение, благодарение на клипсове. Закрепването долу към панталона е здраво със металните щипки, чиито механизми са скрити благодарение на джобчета.

Изработени са от кафява естествена кожа и тик-так копче. Ширината на ластичните ленти също е достатъчна, така че да не ви убива при раменете. Конкретно този модел може да стои прекрасно върху всяка риза в светъл цвят.  Една великолепна идея за подарък за предстоящите празници.

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.