Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки тиранти каре DSK-0GA
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки тиранти каре DSK-0GA

2006300041

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки тиранти каре DSK-0GA, ефектен модел, който със сигурност ще впечатли нашите млади клиенти. Залагаме именно на тях, защото тук дизайна е леко закачлив с небрежно преплетените цветни нишки на розовият фон. Отделно имаме кожени елементи и здрави, метални щипки, гаранция за функционалност и комфорт. Може да ги слагате на неформални събития, а щом махнете връхната дреха, тирантите със сигурност ще привлекат вниманието на присъстващите и ще подчертаят мъжествената ви фигура.

Комбинирането с официални мъжки ризи е лесно, защото тук имаме комбинация от много цветове, което е предпоставка за контраст.  Каква добра идея за стилен подарък, който може да си направите на вас или ваш приятел. Тези тиранти ще ви служат много години и ще заемат полагащото им се място във вашия гардероб.

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.