Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки тиранти с многоцветни ленти DSK55
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки тиранти с многоцветни ленти DSK55

2009250041

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки тиранти с многоцветни ленти DSK55, приятно изглеждащ модел за специални поводи и събития.  Заложили сме на нетрадиционен дизайн, тъй като трудно може да се определи, кой е фоновият цвят.  Това си има своите плюсове, защото на практика може да се слагат върху всякакъв цвят мъжки ризи. Лесни и удобни за регулиране ластични презрамки и много здрави щипки при основата на панталона.

Много сладък елемент конкретно в този случай са кожените капачета, които скриват механизмите на закопчаване. Изработени са от кафява естествена кожа и си имат метално копче. Привличат вниманието и будят усмивка във всеки който ги зърне. Такъв тип тиранти са предпочитани от по-младите мъже. Подходящи са за подарък. 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.