Начало Продукти Количка 0 Профил

Мъжки тиранти оранжеви DSK36
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки тиранти оранжеви DSK36

1911280070

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки тиранти оранжеви DSK36, ярки, красиви и спретнати. Това накратко може да се каже за тях, без никакво пресилване на нещата. Ще придържат вашият панталон в правилната позиция на тялото, без да притесняват вашите рамене. Може да ги носите по всяко време, както в ежедневието, така и на неформални срещи, на които е разрешено да сваляте сакото си или друга връхна дреха. Ако ги носите над тъмни мъжки ризи, оранжевите тиранти биха се откроявали, с което ще подчертаят вашето мъжко телосложение.

Подобен модел се предпочита от младата ни аудитория мъже, с цел да бъдат забелязани от нежния пол. Прави впечатление също пластмасовите клипсове, с които се регулира дължината на тирантите. Те по нищо не отстъпват на металните такива, но засилват иновативния дизайн. Щипките са здрави , метални, а над тях има кожени капачета с естетично копче. Този артикул може да се използва за подарък, който ще ви доставим в красива кутия на посочения от вас адрес. 

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.