Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки тиранти оранжеви DSK59
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки тиранти оранжеви DSK59

a191128007

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки тиранти оранжеви DSK59, великолепен аксесоар за специални поводи и събития. Изработката е много качествена в свеж, контрастен цвят. Това обуславя да се забелязват от разстояние, ако ги носите над светла риза. Удобни са за поставяне, тъй като ластичните ленти са достатъчно широки и няма да притесняват вашите рамене. Регулирането е двустранно, като от една страна се фиксира посредством пластмасови клипси, които по нищо не отстъпват на металните.

Закрепването към панталона става благодарение на здрави щипки. Над тях се намират вторичното регулиране на тирантите, което е скрито зад тъмносини джобчета. Много интересно дизайнерско хрумване, което се надяваме да ви хареса. Това наше предложение е подходящо за подарък.

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.