Начало Продукти Количка Профил

Мъжки тиранти розови TCP
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки тиранти розови TCP1

1802240002

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Често купувани заедноМъжки тиранти розови TCP1, рядко срещан цвят за подобен вид аксесоари. Това е модел само за смелите мъже с по-разчупено мислене. За някои хора това е доста шокиращ аксесоар, но си струва да се експериментира нали? Още повече, ако успеете да ги комбинирате с подходящата мъжка риза и костюм, които може да изберете, ако разгледате нашия сайт.

Абстрахирайки се от горе написаното, всичко останало си е добре познато класическо. Широки еластични ленти завършващи със здрави метални щипки. Лесно регулиране без притеснение относно ограниченията в движенията на тялото. Тирантите може да се носят както в ежедневието, така и на специални поводи. Подходящи са за подарък, който сами може да си направите нали?

 

  • Състав: 70% полиестер, 20% екокожа и 10% метал
  • Цвят розов

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •