Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки тиранти синьо и бяло VK73
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки тиранти синьо и бяло VK73

2302150050

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки тиранти синьо и бяло VK73, чудесен избор за широк спектър от поводи и събития, на които искате да присъствате. Моден аксесоар, който може да слагате върху всякакъв цвят ризи, удобно прилягащ върху раменете, без да ограничава движенията на тялото.

Основният акцент в дизайна е, широко вградената лента в ластичните презрамки, създаваща илюзия за пространственост. Изработката на тирантите е много качествена, гарантираща здраво захващане към всеки панталон. Много добър вариант за подарък, дори и без повод.


1.Състав:  100% естествена кожа и полиестер
2.Цвят – бял/син
3.Дизайн - атрактивен
4.Детайли – метални клипси
5. Х -образни, широки ластични презрамки
6.Регулираща дължина

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.