Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки тиранти сиви DSK
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки тиранти сиви DSK

1806140011

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки тиранти сиви DSK, удобни, двуцветни за една класическа визия. Придават завършен вид на облеклото, лесно се регулират и прилягат комфортно на мъжкото тяло. Преобладаващите цветове са син и сив, които се преливат в два тънки черни канта разположени в краищата на презрамката.

Както е известно, точно тези цветове не дразнят окото на хората, затова са предпочитани пред останалите. Съчетаването с останалите части в облеклото е лесно, защото тирантите подхождат на всякакви мъжки ризи и тениски, които може да разгледате в нашия сайт. Подходящи са за подарък, който ще приготвим  в луксозна опаковка.

 

  • Състав: 70% полиестер, 20% екокожа и 10% метал
  • Цвят сив

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.