Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Черни мъжки тиранти с флорални мотиви VK72
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черни мъжки тиранти с флорални мотиви VK72

2304110013

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Черни мъжки тиранти с флорални мотиви VK72, атрактивен аксесоар, почти задължителен за подчертаване на стройната мъжка фигура. Много удобен за носене, гарантиращ сигурното захващане на панталона , без да се ограничават движенията на тялото.

Ластичните призрамки са много здрави, като прави впечатление красивата флорална шарка. Точно тя издава уникалната визия на този модел, идеална за всякаква комбинация с останалите дрехи. Тирантите може да се слагат както за официялни поводи, така и за ежедневна употреба. Перфектен избор за подарък.


1.Състав:  100% естествена кожа и полиестер
2.Цвят – тъмносив
3.Дизайн - атрактивен
4.Детайли – метални клипси
5.Y-образни, широки ластични презрамки
6.Регулираща дължина

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.