Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки тиранти тъмнокафяви DSK58
Мъжки тиранти тъмнокафяви DSK58
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки тиранти тъмнокафяви DSK58

2106100023

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки тиранти тъмнокафяви DSK58, великолепен аксесоар за всеки празник или делник. С тях може да придържате както дънки, така и официален панталон. Закопчаването е изключително сигурно, защото самите щипки правят добър захват. От друга страна, механизмът за регулиране, който се намира непосредствено над тях е скрит зад импровизирано джобче.

Изработката му е много фина от естествена кожа и тик-так копче. Ластичните ленти са достатъчно широки, за да усетите комфорта в раменете, без да имате и най-малкото притеснение, че може да ви убиват. Изработката е много добра , което е сигурен атестат за дългата и безпроблемна употреба. Подходящи са за подарък.

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.