Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки тиранти в зелено и жълто VK74
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки тиранти в зелено и жълто VK74

2302150064

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки тиранти в зелено и жълто VK74, аксесоар привличащ вниманието със структурирания си дизайн. Умелото съчетание на различни цветове геометрични фигури, прави модела да изглежда уникален. Удобни са за носене, като добавят закачлива нотка към вашето облекло.

Може да се слагат на всички неформални събития, на които ще вземете участие или във вашето ежедневие. Прилепват идеално към раменете, независимо от мъжкото телосложение. Не ограничават движенията, дори напротив, създават условия за изправяне на мъжката стойка. Подходящи са за подарък.


1.Състав:  100% естествена кожа и полиестер
2.Цвят – зелен/жълт/син
3.Дизайн - модерен
4.Детайли – метални клипси
5. Y -образни, широки ластични презрамки
6.Регулираща дължина

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.