Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Оранжеви тиранти със зелена ивица DSK27
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Оранжеви тиранти със зелена ивица DSK27

2002210031

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Оранжеви тиранти със зелена ивица DSK27, красиви и удобни за носене, стандартно изпълнение. Може да ги слагате в делник или празник,  в зависимост от вашите предпочитания. Цветът на ластичните презрамки е специално избран за да се комбинира с правилните мъжки ризи и евентуално папионки (вратовръзки). Ивицата, която минава през средата на ластичните презрамки създава спортен оттенък на този стилен модел.

Металните щипки захващат основата на панталона здраво, което ги прави изключително сигурни в сравнение с коланите. Основното им предимство е, че панталона не ви стяга в талията. Много добра идея за подарък, който ще ви опаковаме в луксозна кутия.

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.