Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Сини тиранти за риза DSK11
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Сини тиранти за риза DSK11

1904100200

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Сини тиранти за риза DSK11, стилен аксесоар, на който не може да устоите. Доста атрактивен модел от последната ни колекция, който се характеризира с приятен дизайн и много свежа, модна визия. На ярко синия фон минават тънки черни линии под формата на ромб по цялата дължина, които внушават сигурност и удобство.

Изработката е много здрава, естествена кожа с ластични широки ленти от полиестер.  Тирантите умело може да ги комбинирате с мъжки ризи и панталони, които се намират в нашия онлайн магазин. Няма защо да ви напомняме че този аксесоар е подходящ за подарък към любим човек, който може да ви опаковаме в луксозна кутия.

 

  • Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.