Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Светлокафяви тиранти мотиви DSK29
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Светлокафяви тиранти мотиви DSK29

2002210029

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Светлокафяви тиранти мотиви DSK29, чудесен избор за мъже с художествени предпочитания. Декорацията е втъкана перфектно в ластичните презрамки, без да се натрапва особено. Освен това кафявите кожени допълнения засилват стилният ефект върху този аксесоар. Точно те са модерни през последните няколко сезони. Ако търсите съвет, с какво може да се комбинират най-добре, ще ви помогнем.

Правилният вариант е с подобен цвят папионка и тъмносиня риза, които ще намерите в онлайн магазин Виконте Русе. Регулирането на тирантите е лесно, без да е необходимо упътване за това. Този модел е подходящ за подарък, който с голямо желание ще ви опаковаме.

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно