Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Тъмносини мъжки тиранти двойни VK77
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносини мъжки тиранти двойни VK77

2302150046

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Тъмносини мъжки тиранти двойни VK77, моден аксесоар към всеки тоалет. Те са създадени да заменят употребата на колан, което понякога е просто наложително. Изработени са от висококачествени материали, като придават изтънченост и стил  за една прекрасна мъжка визия. Много удобни за слагане и носене, без да създават проблеми на движенията на тялото.

Регулирането им е лесно благодарение на металнит еклипси, разположени в предната част. Слагайте ги винаги когато имате нужда от тях, независимо от повода. Подходящи са за подарък.


1.Състав:  100% естествена кожа и полиестер
2.Цвят – тъмносин
3.Дизайн - семпъл
4.Детайли – метални клипси
5. Х -образни, широки ластични презрамки
6.Регулираща дължина

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.