Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Тъмносини тиранти за риза DSK15
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносини тиранти с флорален принт DSK15

1904100189

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Тъмносини тиранти с флорален принт DSK15, за феновете търсещи нови хоризонти. Трудно може да се напише какви са фигурите изобразени на точно този модел. Всичко това е по цялата дължина на ластичната презрамка, която се регулира сравнително лесно. Ширината на тирантите е стандартна и позволява да се съчетаят  с мъжки ризи и костюми, които може да намерите в нашият онлайн магазин Виконте Русе.

Аксесоарът е подходящ за ежедневно ползване, но при необходимост може да го сложите на по-специални събития. Надяваме се да ви допадне идеята този модел да заеме подобаващо място във вашият гардероб, още повече ако го получите като подарък от любим човек.

 

  • Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.