Тъмнозелени тиранти за панталон DSK21
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Тъмнозелени тиранти с черна ивица DSK21

1904100204

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Често купувани заедноТъмнозелени тиранти с черна ивица DSK21. Те остават леко незабележими на тъмния фон, което не бива да ви притеснява. По този начин се постига една устойчива връзка между ризата, която е под тях и панталона. Закрепването е стабилно посредством здрави, метални щипки.

От друга страна комбинацията с мъжки ризи е лесна, достатъчно е да се знае дали искате тирантите са се отличават или обратното – да са незабележими. Имаме доста голямо разнообразие в нашия онлайн магазин Виконте, така че се възползвайте от предложенията ни. Този модел е подходящ както за стилен подарък, така и за лично ползване. Експериментирайте пред огледалото  за да постигнете желания от вас силует.

 

  • Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.