Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Тъмнозелени тиранти за панталон DSK21
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмнозелени тиранти с черна ивица DSK21

1904100204

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Тъмнозелени тиранти с черна ивица DSK21. Те остават леко незабележими на тъмния фон, което не бива да ви притеснява. По този начин се постига една устойчива връзка между ризата, която е под тях и панталона. Закрепването е стабилно посредством здрави, метални щипки.

От друга страна комбинацията с мъжки ризи е лесна, достатъчно е да се знае дали искате тирантите са се отличават или обратното – да са незабележими. Имаме доста голямо разнообразие в нашия онлайн магазин Виконте, така че се възползвайте от предложенията ни. Този модел е подходящ както за стилен подарък, така и за лично ползване. Експериментирайте пред огледалото  за да постигнете желания от вас силует.

 

  • Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.